HONDENFOTOGRAFIE
Om honden goed te fotograferen moet je o.a. kennis hebben van honden en fotografie maar wat nog belangrijker is geduld.  De beste foto's worden gemaakt van de honden als ze op hun gemak voelen, geen angst en/of stress hebben. Het is voor niemand prettig als de hond angstig of gestrest is. Ook op de foto is dat duidelijk zichtbaar en dat wil ik ten alle tijden vermijden. Als de hond niet op zijn gemak is zal ik er alles aan doen om de hond op zijn gemakt te stellen. Ik bied een aantal mogelijkheden aan voor een fotoshoot. Indien je iets anders wilt neem dan contact op dan kijk ik of het een mogelijkheid is. Organiseert u een kennel dag, clubmatch, jonge honden dag, nakomelingen dag, familiedag of een hondententoonstelling ook daar kunt u mij voor inhuren. In overleg bepalen wij wat u op deze dag gefotografeerd wilt hebben.
Een fotoshoot moet voor iedereen een leuke ervaring zijn.
_DSC1822
D85_3534
DSC_4474
DSC_1810
Diverse mogelijkheden voor een fotoshoot

Studio

Mijn studio is in Halle (Achterhoek) Wij kunnen daar binnen maar ook buiten fotograferen. Veilig in de bossen of op een grasveld.
Indien niet in mijn studio maar elders op locatie zullen we even overleggen wat de wensen zijn i.v.m. het meenemen van mijn mobiele fotostudio.

Locatie

Locatie in overleg. Kan in de Achterhoek of elders in het land. Het is ook mogelijk voor een langere tijdstip een fotoshoot te boeken. Waardoor er meerdere honden mogelijk zijn.

Kennel

Nestfotografie is een van de mogelijkheden die ik voor een kennel aanbied. Wij komen meestal met z'n tweeën om ook, indien ze ouder zijn dan 5 weken, stand foto's te maken.
Wij fotograferen ook al uw showhonden in stand.

Vereniging

Organiseert u een hondententoonstelling, clubmatch, jonge hondendag, workshops of een kenneldag etc en u wilt daar foto's van hebben zijn er diverse mogelijkheden die ik u kan aanbieden. De prijs is vanaf €150,00.

Vraag een vrijblijvende offerte op.

Studio

75 1,5 uur
  • Maximaal 2 honden per shoot
  • U ontvangt een selectie en daaruit kunt u 10 digitale foto's kiezen
  • Extra foto's per stuk (hi-res digitaal) op aanvraag
Boek nu!

Locatie

801,5 uur
  • Maximaal 2 honden per shoot
  • U ontvangt een selectie en daaruit kunt u 12 digitale foto's kiezen
  • Extra foto's per stuk (hi-res digitaal) op aanvraag
Boek nu!

Kennel

1002 uur
  • In overleg kom ik bij je langs om te komen fotograferen. Ik maak een selectie en daaruit kunt u 15 digitale foto's kiezen.
  • Extra foto's per stuk (hi-res digitaal) op aanvraag
Boek nu!

Clubactiviteit

1506,5
  • Selectie van de foto's ontvangt u digitaal.
  • Fotograferen van een clubmatch / kleine show. Vraag naar de mogelijkheden! (prijs is vanaf)
Boek nu!