IWI-FOTOGRAFIE

Fotograferen is altijd een mijn grote passie geweest. Doordat het bedrijf waar ik werkte stopte met zijn werkzaamheden kreeg ik de kans om te onderzoeken of ik als ZZP kon gaan beginnen. Na diverse curssussen heb ik de stoute schoenen aan getrokken en ben met IWI-fotografie begonnen.

Vanuit mijn passie deed ik vooral dierenfotografie, waardoor ik nu nog steeds regelmatig hondenshows bezoek. Je kan mij door heel Nederland en soms in België en Duitsland vinden om daar foto's te maken. Soms ingehuurd en soms als fotograaf voor vrienden ook tijdens de shows kan iedereen om een foto vragen.

De diverse cursussen die ik gedaan heb zijn:

  • beroepsfotograaf
  • vastgoedfotografie
  • avondfotografie

Om mijn steeds verder te ontwikkelen volg ik diverse online curssussen of workshops. De online cursussen en workshops gaan niet alleen over fotografie maar ook over de software zoals Photoshop en LightRoom. In Photoshop bewerk ik diverse foto in een advertentie of photoart.
Mijn laatste online cursus waar ik binnenkort aan ga beginnen is productfotografie.

Op dit moment richt ik mij voornamelijk op vastgoedfotografie, hondenfotografie en familiefotografie. Mijn studio staat in Halle (Achterhoek) waar ik zowel binnen als buiten veel ruimte heb om te fotograferen. Daarnaast kan ik ook op locatie fotograferen met mijn mobiele studio of gewoon tijdens een wandeling. Ik organiseer ook regelmatig fotoshoot door heel Nederland.

Ik fotograaf altijd met heel veel geduld en ik trek liever wat meer tijd uit tijdens een shoot zodat iedereen zich prettig voelt dan dat ik stip op tijd werk.

Ik fotografeer met twee full-frame: de Nikon D4s en de Nikon D850.

Wie weet zie ik jullie ergens op een evenement of bij een fotoshoot die ik organiseer.

Groetjes,

Ingrid Wildschut

about-me-foto